Om Torque Audio®

 

Torque Audio är ett ungt HiFi-företag som sitter inne med en oerhörd kompetens, en av grundarna till bolaget som har sitt huvudkontor i Los Angeles, är nämligen Yasu Yamamoto, tidigare ingenjör på Monster Cables.

 

Tanken bakom företagets produkter är att en hörlur som låter fantastiskt för en person kan låta hemskt för en annan;  alltså ville man ta fram en hörlur som skall passa alla oavsett smak och vilken musik man föredrar att lyssna på. Teamet på Torque resonerade som så att ett instrument måste ju stämmas för att låta perfekt och samma sak är det rimligtvis med hörlurar. De bestämde sig för att hitta en smidig lösning för att åstadkomma det perfekta ljudet i en hörlur som fungerar lika bra vad som än spelas i den.

 

Resultatet är en in-ear hörlur med enkelt utbytbara sk ”valves” som gör att du kan anpassa ljudet i lurarna för att passa din musik perfekt - oavsett om du gillar blytung bas eller sprödaste diskant. Hörlurarna sitter perfekt på plats i örat med hjälp av de mjuka silikonpluggarna som blockerar 95% av oljudet i omgivningen och effektivt fyller dina öron med välljud!

 

Hörlurarna från Torque Audio representerar den senaste tekniken, tillverkas av de bästa materialen och de låter bättre än allt annat i sin prisklass. De låter t o m bättre än lurar som som kostar flera gånger mer enligt oberoende experter inom HiFi.

 

Torque Audio logo

Hem | T103Z Premium hörlurar | Om Torque Audio | Kontakta ossMedia | Återförsäljare

 

Copyright © 2015 Vendora Nordic AB - www.vendora.se - Officiell Torque Audio® Distributör i Skandinavien

All specifications are subject to change. All trademarks are the property of their respective owners.

Other Vendora sites: www.thewallee.se - www.just-mobile.se - www.cablebox.se - www.kanex.se - www.evouni.nu - www.bluelounge.nu

Production: HOYNALA